SYSitor: Automatisch scrollen naar deel op pagina

Duur: 5 minuten | Moeilijkheid: Makkelijk

Met het anker element kun je een knop doorsturen naar een andere plek op de pagina.

Stap voor stap uitleg

1. Open SYSitor en sleep het Menu-anker element in je pagina, op de plek waar je klanten naar toe wilt sturen

2. Geef je Anker een naam die duidelijk voor jou is welk gedeelte van de website het is

3. Nu kan je iedere link doorverwijzen naar deze naam, maar in dit voorbeeld maken we gebruik van een Knop element

Sleep het Knop element in je pagina

4. Pas de Link bij het Knop element aan naar de naam van je Menu-anker

Let op: Als de naam van je Menu-anker  "Contactformulier" is, dan vul je in: "#Contactformulier"

Door de # geef je aan dat het een Menu-anker is, anders werkt het niet!

5. Vergeet niet op Bijwerken te klikken als je klaar bent!

Tip: Je kan op deze manier ook doorlinken vanuit andere pagina's! Gebruik de pagina URL en plak bijv. #contactformulier er achter om ze direct naar het menu-anker element te brengen!

Bijvoorbeeld:

http://www.jouwwebsite.nl/paginanaam#Contactformulier