SYS opzeggen

Wat zit er bij het maandelijkse lidmaatschap inbegrepen?

SYS is compleet platform, met alle onderdelen die je nodig hebt om Resultaat te halen. 

Wat gebeurt er als je SYS opzegt?

Je SYS Platform website blijft je website tot het einde van de contractdatum online staan. Je hebt dus tot die tijd om je website naar een andere website over te brengen. Conform de AVG wordt al je data 14 dagen na de verloopdatum van je lidmaatschap verwijderd. Als je stopt als ondernemer en je website offline wilt halen, hoef je hier dus niets voor te doen.

Domeinnaam en email overzetten naar een partij
Om je domeinnaam naar een andere partij over te zetten heb je de verhuistoken nodig. Deze krijg je automatisch toegestuurd na het opzeggen. Zet de domeinnaam en email adressen over voor het einde van het contract, zodat je website online zichtbaar blijft en je geen potentiële klanten misloopt. 

Houdt er rekening mee dat wanneer je SYS opzegt, je ook alle unieke SYS functionaliteiten verliest (zoals het dashboard, support, en SYS editor). Je bent zelf verantwoordelijk voor het overzetten van je website naar een nieuwe partij naar jouw keuze. Afhankelijk van je keuze, zijn er een aantal zaken die er moeten gebeuren. 

De inhoud van de website (teksten, teksten, foto's) is van jou en deze kun je meenemen naar een andere partij. Neem contact op met het support team om een export op te vragen van je website. Wisselen van website systemen is altijd handmatig werk, hou hier rekening mee wanneer je opzegt.

Uitstapservice

Net als met de overstapservice naar SYS hebben we ook een uitstapservice. Hierin zetten wij handmatig je website in een Wordpress website. Deze kun je vervolgens migreren naar jouw nieuwe hostingspartij. De kosten van de uitstapservice is afhankelijk van de grootte en complexiteit van de website. Het tarief is vanaf €500. Wil je gebruik maken van de uitstapservice? Neem dan contact op via team@sysplatform.nl

Hoe zeg ik SYS definitief op?

SYS kan alleen door de eigenaar worden opgezegd via de Pakket pagina in je dashboard. In de video hieronder word uitgelegd hoe je SYS opzegt via je dashboard.


We staan altijd open voor feedback

Met SYS staan we altijd open voor feedback. Hebben we iets over het hoofd gezien? Laat het ons gerust weten! Dan kijken we samen naar een oplossing.

Heeft dit artikel je geholpen? Bedankt voor je feedback! There was a problem submitting your feedback. Please try again later.

Meer hulp nodig? Stuur je vraag naar het support team Stuur je vraag naar het support team