Media: PDF bestand toevoegen

Duur: 5 minuten | Moeilijkheid: Makkelijk

Wil je dat bezoekers jouw e-book, werkblad of andere PDF kunnen downloaden? In de onderstaande video leggen we uit hoe je deze eenvoudig voor je bezoeker beschikbaar maakt.

Stap voor stap uitleg

Eerst moeten we beginnen met het uploaden van het bestand! Dus laten we dat nu gaan doen

1. Open Dashboard -> Content -> Media en klik op Nieuw bestand bovenaan de pagina
  2. Sleep het bestand wat je wilt uploaden in de pagina, klik daarna op Bewerken achter het geuploadde bestand
  3. Vervolgens, Kopieer het Bestand-URL en ga naar SYSitor
  4. In SYSitor sleep het Knop element in je pagina
  5. Plak het Bestand-URL van je bestand onder Link in je Knop element
  6. Vergeet niet de tekst klik hier te veranderen in een call to action; zoals download nu.

Vergeet niet om op Bijwerken / Publiceren te klikken als je klaar bent! Als klanten nu op de knop klikken op je pagina, zullen ze automatisch het bestand openen waar ze het kunnen downloaden!