Content: Pop-ups

Duur: 10 minuten | Moeilijkheid: Gemiddeld

Doel: Maak de mooiste popups super eenvoudig in SYSitor!

Pakket: alle pakketten

In dit artikel vind je

Algemene pop-up uitleg
Pop-up op één specifieke pagina
Pop-up bij klikken op knop
Pop-up uitsluiten bij afrekenpagina's (in funnels)

Algemene pop-up uitleg

1
Open Dashboard -> Content -> Pop-ups
Klik vervolgens op  Nieuwe toevoegen
2
Geef je pop-up een naam  en klik op TEMPLATE AANMAKEN
3
Je krijgt nu de keuze uit verschillende pop-up templates, zie je een goede template voor je website? Klik er dan op en druk op Invoegen.  A ls je géén template wilt gebruiken klik dan op het kruisje . Hierna kan je zelf je pop-up aanpassen met SYSitor
4
Ben je klaar met het maken van je pop-up? Vergeet dan niet op Publiceren te klikken linksonderaan, er opent nu een scherm waarin je kan bepalen waar en wanneer je pop-up activeert! Dit moet je altijd invullen!

Condities bepalen op welke pagina's je pop-up wél of níét moeten verschijnen

Trigger zijn criteria waar de pop-up op geactiveerd wordt. Zoals bijvoorbeeld na 5seconden op de pagina te zijn, of wanneer de klant zoveel % naar beneden is gescrolled

Geavanceerde regels zijn extra criteria waar je je pop-up nog meer op kan afstemmen op je klanten

Pop-up op één specifieke pagina

1
Volg de bovenstaande Algemene pop-up uitleg totdat je bij Publiceer Instellingen komt (stap 4)
2
Klik op Conditie toevoegen selecteer vervolgens Singular gevolgd door Pagina's gevolgd door de pagina wáár je de pop-up wilt, klik erna op Volgende
3
Bij Trigger selecteer wat de pop-up moet activeren. In dit voorbeeld gaan we voor Bij laden van pagina. Activeer deze, en klik erna wéér op Volgende
4
In dit voorbeeld werken we niet met Geavanceerde regels dus klik hierna direct op Opslaan en afsluiten, en je pop-up is klaar!

Pop-up bij klikken op knop

1
Open SYSitor en sleep de Knop widget in je pagina
2
Bij het aanpassen van de Knop widget achter Link klik op  Dynamisch en selecteer  Popup
3
Klik vervolgens wéér op Popup onder Link en selecteer de Popup die je wilt gebruiken als men op de knop kilikt. Klik hierna op Publiceren, en je bent klaar!

Pop-up uitsluiten bij afrekenpagina's (in funnels)

Het is soms handig om pop-ups niet te laten zien op je afrekenpagina, dit is gelukkig vrij eenvoudig in te stellen.

1
Zoek je pop-up door te gaan naar content --> pop-up
2
Klik op het driehoekje naast Publiceren/bijwerken en kies voor Display conditions
Volg de stappen uit onderstaand filmpje.
Je hebt de popup uitgesloten van de afrekenpagina!