SYSitor: Pagina's / elementen kopiëren

Duur: 5 minuten | Moeilijkheid: Gemakkelijk

In dit artikel word uitgelegd hoe je simpelweg een pagina kan kopiëren!

Stap voor stap uitleg

1. Open de pagina die je wilt kopiëren in SYSitor
  2. Vervolgens kan je elementen die je wilt overzetten KopiërenMaar wat je ook kan doen is de gehele inhoud kopiëren door rechtermuisknop te klikken naast het groene plusje onderaan de pagina. Vervolgens selecteer je hier Kopieer alle content.
  3. Maak vervolgens een nieuwe pagina aan in SYSitor of bewerk een bestaande pagina.
  4. Klik vervolgens met rechtermuisknop in de nieuwe pagina en klik op Plakken.
    Het element, of de volledige pagina, is nu gekopieerd. Vergeet niet op Wijzigingen opslaan / Publiceren te klikken als je klaar bent!