Bestellingen: Betalen op factuur

Duur: 10 minuten | Moeilijkheid: Gemakkelijk

Doel: Naast directe betalingen kan je ook andere betalingen aanbieden aan je klanten. In dit artikelen behandelen we betalen op factuur!

Betalen op factuur

1
Open Dashboard -> Bestellingen -> Instellingen en ga naar het tabje Betalingen
2
Scroll naar beneden totdat je Betaalmethodes ziet, zoek naar Directe bankoverschrijving en Activeer deze
3
Klik nu op Beheren achter Directe bankoverschrijving
4
Vul vervolgens bij Accountgegevens de gegevens in waar men de betaling naar moet overschrijven. Je kan ook eventueel instructies meegeven die de klant kan opvolgen, bijv. dat de klant zijn/haar bestellingsnummer moet meegeven bij het overmaken. Vergeet niet op Wijzingen opslaan te klikken als je klaar bent! En je bent klaar! Klanten krijgen nu de optie om te betalen op basis van factuur. Je dient hiermee wel handmatig de bestelling op betaald te zetten wanneer klanten het factuur hebben betaald!