Chat toevoegen aan je website

Duur: 10-15 minuten | Moeilijkheid: Gemiddeld
Doel: In dit artikel word je uitgelegd hoe je een gratis chat functie kan toevoegen aan je website!
Pakket: Alle pakketten

Stap voor stap uitleg

Om gebruik te kunnen maken van de gratis chat functie, dien je eerst een account te registreren bij Tawk.to

1
Klik daarom hier om een gratis account te registreren
2
Ga het stappenplan af om je account in te stellen
3
Vervolgens krijg je een code, kopieer deze code
4
Ga naar je website en open Dashboard -> Content - Thema bouwer
5
Zoek je Footer op en klik op Bewerk met SYSitor
6
Voeg helemaal onderaan een nieuwe Sectie toe. (klik op het +) en sleep deze naar onderen
7
Sleep nu het element HTML erin;
8
Bewerk het lege HTML element. Plak vervolgens de code (uit stap 3)  in dit element. Klik hierna op Bijwerken
9
Stel de condities in voor je chat. (waar je hem wilt weergeven) In dit voorbeeld willen we hem op de volledige website weergeven, of te wel iedere pagina.
Stel hierna de Trigger in voor je chat. (wanneer de chat moet worden weergegeven) In dit voorbeeld laten we hem zien nadat men 1 seconden op de pagina is.
Je kan optioneel nog Geavanceerde regels toevoegen, in dit voorbeeld doen we dit niet. Klik hierna rechtsonderaan op Opslaan & Afsluiten
Als je alles goed hebt gedaan is de chatknop nu toegevoegd aan je website. Je kunt vervolgens de chat beheren vanuit het Tawk.to dashboard!