E-mail instellen op Apple Mail / IOS

Duur: 5-10 minuten | Moeilijkheid: Gemiddeld
Doel: In dit artikel leggen we stap voor stap uit hoe je je mail ontvangt & verstuurt via Apple Mail!
Pakket: Website met resultaat, Groei platform en Expert platform

Let op: wij beloven dat we webmail het doet. Alle andere mogelijkheden zijn extra en daar leveren wij beperkt support over. Dit omdat er te veel variaties zijn waarom iets niet lukt. Tevens zijn dit diensten buiten SYS om en hebben wij geen invloed op hoe die diensten werken.
Type Poort Mailserver
Apple Mail - mail.sysplatform.nl

Email instellen op Apple Mail

1
Open je Apple Mail
2
Na het openen word je gevraagd een Mail-accountaanbieder te kiezen. Klik op Andere Mail-account...
3
Vul vervolgens de gegevens van je mailadres in en klik op Log in
4
Het kan zijn dat om de mailserver gevraagd word. Stel deze in op IMAP en vul als inkomende- en uitgaande mailserver mail.sysplatform.nl in.
5
Selecteer de programma's die je met het account wilt gebruiken. In dit geval zijn we alleen geïnteresseerd in de mailbox.
6
Als je alles goed hebt gedaan heb je nu toegang tot je mailaccount via Apple Mail!
7
Mocht er gevraagd worden of je SSL wil gebruiken kies dan hieruit;
Met SSL aanvinkt gebruik dan poort 587 of 995
Zonder SSL gebruik poort 465

E-mail instellen op iOS