SYSitor: Elementen opslaan en hergebruiken

Duur: 5 minuten | Moeilijkheid: Gemakkelijk

In dit artikel word uitgelegd hoe je elementen kunt opslaan als globaal zodat je ze op een andere pagina eenvoudig weer kunt gebruiken. Super handig dus als je vaker hetzelfde formulier of testimonial gebruikt op je website!

Elementen opslaan en hergebruiken als globaal element

1. Open SYSitor op de pagina waar je een element globaal wilt maken
  2. Klik met de rechtermuisknop op je element, en klik op Opslaan als globaal
  3. In het volgende scherm, typ de naam van je element en klik op Opslaan
  4. Vervolgens kan je het globale element terugvinden bij het tabje Globaal