Boekhouden instellen (Moneybird en Acumulus)

Duur: 5 - 10 minuten | Moeilijkheid: gemakkelijk
Doel: In SYS is het mogelijk om je website te koppelen met een grote selectie aan boekhoudsystemen. In dit artikel wordt uitgelegd hoe je dit doet.
Pakket: Groei platform en Expert platform

Wil jij ook gebruik maken van een boekhoudprogramma?

Deze koppelingen zijn inbegrepen in het  Groei platform pakket. Upgrade je pakket om je administratie met je website nog meer op orde te krijgen! Wij ondersteunen standaard; Moneybird, Acumulus, Wefact, e-boekhouden. Andere programma's zijn mogelijk, maar deze koppeling vallen onder maatwerk en kennen een meerprijs.

Wil jij ook gebruik maken van een boekhoudprogramma?

Let op: de koppelingen staan niet standaard aan op je website - neem contact op met ons om deze te activeren voor je!

In dit artikel vind je

Koppeling met Moneybird
Acumulus koppelen

Koppeling met Moneybird

1
Open Dashboard -> Bestellingen -> Instellingen
2.1
Klik op het tabblad integratie
2.2
Klik op MoneyBird API
gevolgd door Stel MoneyBird account koppeling in
3
Er opent een pop-up met instructies. Volg de instructies op, en als je klaar bent klik je op Opslaan en koppelen met MoneyBird
4
Als je alles goed hebt gedaan is MoneyBird nu gekoppeld aan je SYS website!

Acumulus koppelen

1
Open de link die je van ons krijgt.
2
.Vul de gevraagde informatie in. Gebruik de gegevens waarmee je inlogt bij Acumulus!
3
Laat deze instellingen staan en klik erna op Wijzigingen opslaan
4
Open de tweede link die je van ons ontvangt

5
Factuurtype: kies of je een bestelling of een terugbetaling wil verzenden naar Acumulus
# van: vul hier het factuur nummer in waar je wil beginnen met verzenden naar Acumulus
# tot: vul hier het factuur nummer in tot waar je wil verzenden naar Acumulus

Datum van: Vul de dag in waarvan je facturen wil laten meenemen. Laat ze beide leeg om alle facturen/creditnota's te verzenden
Datum tot: Vul de dag in tot waar je defacturen wil laten meenemen. Laat ze beide leeg om alle facturen/creditnota's te verzenden
Verzendwijze: Standaard staat deze optie goed ingesteld.
Dry run: Vink dit aan, zodat je eerst een voorbeeld ziet van de informatie die verstuurd gaat worden

Klik op Verzenden en klaar ben je!