Partner tarief per product instellen

Duur: 5 minuten | Moeilijkheid: Gemakkelijk
Doel: In dit artikel leggen we je uit hoe je specifiek per product een ander tarief kan instellen voor je partners!

Partner tarief per product instellen

1
Open Dashboard -> Producten en selecteer het product dat je wilt aanpassen en klik op Bewerken
2
Scroll naar beneden totdat je bij  Productgegevens uitkomt. Hier klik je op het tabje Partners.Vervolgens kan je hier het Partner tarief type en het Partner tarief aanpassen voor dit specifieke product. Je kan hierbij kiezen uit een percentage of een vasttarief. Tevens kan je de optie om commissie te genereren uitschakelen voor dit product..

Vergeet niet op Bijwerken te klikken als je klaar bent!