Google Tag Manager instellen

Duur: 5 minuten | Moeilijkheid: Gemakkelijk

Als je je Google Analytics hebt gekoppeld aan SYS, word het misschien tijd om Google Tag Manager ook te gaan koppelen. In dit kennisbank artikel word uitgelegd hoe je dit kan doen!

Stap voor stap uitleg

Voordat je begint, let er op dat je eerst Google Analytics hebt ingesteld voordat je hiermee aan de slag kan!

1. Open Dashboard -> Instellingen en onder het tabje Google integraties klik op Integratie Instellingen
  2. Klik vervolgens op Verbind meer servicesen klik hierna op Installeer Tag Manager
  3. Ga door het installatieproces door een Account te selecteren en Toestemming te geven aan Google voor het gebruik van je gegevens.
    Klik vervolgens op Toestaan om door te gaan.
  4. Selecteer vervolgens je account en klik op Bevestigen & DoorgaanHierna is Google Tag Manager actief op je website!