Google Reviews integreren op je website

Duur: 10-15 minuten | Moeilijkheid: Gevorderd

Doel: In dit artikel gaan we je uitleggen hoe je Google Reviews weergeeft op je website!

Pakket: Alle pakketten

Stap voor stap uitleg

1
Voeg het element Google Reviews toe op de plek waar je ze wilt tonen
2
Zoek jouw Google Place ID op

3
Voeg jouw Google Place ID in

Let op! Het kan zo zijn dat deze koppeling niet werkt, zelfs met het juiste Google Place ID. In dit geval is de kans aanwezig dat deze issue aan de achterkant van de site ligt. Neem contact op met de support via de rode amigo knop en geef aan dat het mogelijk gaat om de Google API. Dan weten wij genoeg 🙂

4
Na het invullen van het Google Place ID, zie je de reviews of krijg je een foutmelding wat er niet goed gaat.  Google heeft ingesteld dat je maximaal 5 reviews kan zien. Hierdoor worden alleen de laatste 5 reviews gezien. Ondanks dat de instellingen van het element iets anders zeggen.