Wanneer starten met partners?

Duur: 5-10 minuten | Moeilijkheid: Gemiddeld
Doel: In dit artikel leggen we twee verschillende manieren uit om te werken met affiliate partners.
Pakket: alle pakketten

Twee manieren om met partners samen te werken

  • Handmatig via kortingscodes
  • Automatisch via partners

Handmatig via kortingscodes
Verwacht je nog niet veel bestellingen via partners binnen te krijgen? Dan raden we aan om te starten met kortingscodes. Je geeft de partner de kortingscode. De klant krijgt een beetje korting en jij als eigenaar kunt zien via welke partner ze zijn binnen gekomen. Dit moet je handmatig aflopen en daarna zelf de commissie uitrekenen en overmaken. Prima als je weinig bestellingen of partners hebt. Minder handig als je wilt opschalen.

Automatisch via partners
Krijg je meer partners of veel nieuwe klanten? Dan is het handiger om het proces te automatiseren. In het Expert platform zit de uitbreiding Affiliate Partners. Elke partner krijgt een eigen unieke link en als iemand afrekent via die link, wordt die verkoop meteen gekoppeld aan het account van de partner.. Onder het tabje uitbetalingen zie je een overzicht van hoeveel elke partner nog krijgt aan commissie. Wat handig is als je veel bestellingen binnen krijgt, zodat je dit niet allemaal handmatig hoeft uit te rekenen.

Heeft dit artikel je geholpen? Bedankt voor je feedback! There was a problem submitting your feedback. Please try again later.

Meer hulp nodig? Stuur je vraag naar het support team Stuur je vraag naar het support team