Handtekening in webmail

Duur: 10 minuten | Moeilijkheid: gemiddeld
DoelIn dit artikel gaan we je uitleggen hoe je in jouw e-mail een handtekening inclusief afbeelding kan plaatsen.

Let op: Dit werkt alleen als je e-mailt vanuit de webmail. Als je e-mailt via een andere applicatie (zoals Gmail of Outlook), dan moet je het daarin

1
Ga naar jouw webmail ( https://webmail.sysplatform.nl/)
2
Ga naar instellingen ---> berichten opstellen en kies achter berichten opstellen in HTML opmaak voor de optie altijd, behalve bij antwoord in tekst zonder opmaak en klik op opslaan
3
Ga naar setting --> Displaying Messages --> Display HTML en zet het vinkje aan --> klik op Save
4
Ga naar Settings--> Identities --> klik je e-mailadres aan --> klik onder Signature op de foto
5
Maak de handtekening totdat je tevreden bent en klik op Save
Bewerkingsmogelijkheden van links naar rechts;

Tekst dik maken
Tekst cursief maken
Tekst onderstrepen
Links uitlijnen
Centreren
Rechts uitlijnen
Tekst laten inspringen naar rechts
Tekst laten inspringen naar links
Speciale tekens
Horizontale lijn
Link toevoegen
Link verwijderen
Afbeelding toevoegen
Source code (hier hoef je eigenlijk niets mee te doen)
Tekstkleur
Pas het lettertype aan
Pas de grootte van de tekst aan