SYSitor: Video toevoegen aan je website

Duur: 5 - 10 minuten |  Moeilijkheid: gemakkelijk
Doel: Het toevoegen van een video aan de pagina

1
Ga naar de plek/pagina waar je de video wil toevoegen sleep het element video erheen.
2
Ga naar je Youtube of Vimeo account en upload de video.
3
Selecteer de video of sleep hem erheen. Als de video klaar is met uploaden kan je eventueel wat extra instellingen doen. Als je precies wil weten hoe of wat, bekijk dan de video even.
Het kan zijn dat sommige instellingen bij Vimeo geld kosten, maar je kan ook gewoon gratis de video uploaden in jouw account.
4
Als de video is geupload en je klaar bent, dan gaan we de link van de video kopieren. Klik op Share en dan op copy video link
5
Ga nu weer naar de plek op jouw eigen website, waar je de video wil gebruiken. En plak de link erin ;

6
Pas eventueel de instellingen aan die je wil aanpassen. In de video leg ik precies uit wat welke instelling doet.
7
Als je tevreden bent dan klik je op Publiceren of op bijwerken en je video staat op jouw website!