SYSitor laadt niet, kan pagina niet bewerken

Duur: 5-10 minuten | Moeilijkheid: Gemakkelijk
Doel: Ervoor zorgen dat jij jouw pagina weer kan bewerken
Pakket: ieder pakket

SYSitor laadt niet in

Supervervelend en het gebeurt eigenlijk altijd als je net even iets wil doen en er tijd voor hebt. Gelukkig zijn er een paar stappen die we kunnen doen om dit probleem op te lossen. Onze tip is om het in deze volgorde te proberen.

1
Herlaadt de pagina. Windows:  control ingedrukt te houden en dan op F 5 te drukken. Macbook: command + R of voor Safari; option⌥ + cmd⌘ + E
2
Open en login op jouw website in een incognitovenster. Als je hierin wel de website kan bewerken, dan ligt het aan jouw coockies en cache, die gaan we bij stap 4 verwijderen. Een incognitovenster open je door naar het menu van jouw browser te gaan, meestal rechtsboven. In veel browser wordt dit ook een privévenster genoemd. Open het venster en login in jouw website en probeer de pagina te bewerken.

3
Werkte stap 1 en 2 niet? Probeer dan het installeren/openen van een andere browser. Wij adviseren gebruik te maken van een van de volgende browsers;

Chrome
Brave
Firefox

Login bij jouw website en kijk of het probleem opgelost is.

4
Werkte het allemaal niet? Er is nog steeds hoop.
Wis de cache van je browser. Afhankelijk van je browser gaat dat op ongeveer dezelfde manier. Ga naar  instellingen (of iets dat erop lijkt)
Kies dan voor iets dat lijkt op:  Privacy en veiligheid Vaak kan je vanaf hier iets vinden wat lijkt op  browsergeschiedenis verwijderen
Let op: Verwijder eerst je cache en daarna pas je Cookies. standaard wordt er van je coockies vaak alleen het laatste uur of de laatste dag verwijderd. Ons advies is om dit eerst te proberen. Kan je dan nog niet bewerken met SYSitor, dan pas je deze tijd aan naar een week. Elke keer maak je de stap iets groter, totdat je de pagina weer kan bewerken.

Opmerking:

Lukt het na dit stappenplan nog niet om jouw website te bewerken? Stuur dan even een e-mail naar Support, dan kijken we met je mee. Laat ons ook gelijk even weten dat je dit stappenplan al hebt uitgevoerd ;)