Podcast/muziek toevoegen aan website

Duur: 5 - 10 minuten |  Moeilijkheid: gemakkelijk
Doel: Het toevoegen van muziek/podcast aan jouw pagina
Pakket: Alle pakketten

In deze video:

01:02 Soundcloud
01:41 Spotify 1 nummer
02:36 Spotify embedden

In dit artikel vind je

Soundcloud toevoegen aan je website
Spotify een nummer toevoegen
Spotify playlist toevoegen

Soundcloud toevoegen aan je website

1
Ga naar de plek/pagina waar je de podcast wil toevoegen sleep het element Soundcloud erheen.
2
Bepaal nu welke opties je aan of uit wil hebben en klik op opslaan.

Spotify een nummer toevoegen

1
Voeg op je website het element tekstbewerker toe.
2
Ga nu naar Spotify en zoek jouw nummer op. Klik op de rechtermuisknop en kies voor Link van nummer kopiëren
3
Plak deze link nu in jouw tekstbewerker, maar klik eerst op tekst
4
Klik op updaten en je nummer is nu zichtbaar op jouw website!

Spotify playlist toevoegen

1
Open Spotify en zoek de playlist op. Klik op de rechtermuisknop en kies voor Playlist embedden

2
Bepaal nu hoe groot en welke kleuren (niet altijd mogelijk) de playlist moet krijgen.
3
Klik op onderaan op kopieren
4
Ga nu naar jouw website en voeg een  HTML element toe en plak hierin de code.
Klik op  opslaan en je playlist staat op jouw website.