Account Toevoegen aan Google Search Console

Duur: 5 minuten | Moeilijkheid: Gemakkelijk

Doel: In dit artikel gaan we een account toevoegen aan jouw Google Search Console

1
Open jouw Google Search Console via de volgende link: [Jouw Google Search Console Openen]
2
Vul hier in "Domein" jouw domein naam in en klik op doorgaan.
3
Google zal je nu vragen je eigendom van de property te verifiëren met een TXT record code. Deze moet aan de achterkant van de website, in de DNS records, worden toegevoegd. Dat regelen wij! Wil je deze dus toevoegen, mail ons dan met de code en vraag of het verificatie record kan worden toegevoegd. Zodra het record opgehaald is, wat tot ongeveer een uur kan duren, kun je in jouw google search console inloggen!
4
Wanneer dit is toegevoegd en verwerkt, kun je inloggen. [Jouw Google Search Console Openen]
Je komt nu uit bij het hoofdscherm van jouw domein binnen Google Search Console. Klik hier op start.
5
Klik in de linker balk op "Instellingen" en ga vervolgens naar "**Gebruikers en rechten**"
6
Klik op de blauwe knop met "Gebruiker Toevoegen". In het pop up menu wat hier uitkomt, voer het volgende e-mailadres in: sysplatformkoppelingen@gmail.com en zorg dat de rechten op volledig staan ( niet op eigenaar!).
7
Klik op toevoegen om het account toe te voegen aan jouw Search Console.

Indien alles foutloos is verlopen is hiermee is het nieuwe account toegevoegd aan jouw Google search console.