Hoe werkt de Navigator?

De navigator is een super handige tool binnen SYSitor. Op het moment dat je een webpagina met SYSitor aan het aanpassen bent, kun je met de navigator makkelijker overzicht houden over alles wat er op jouw webpagina staat, en kun je makkelijk springen naar de elementen / kolommen / secties waar je naar opzoek bent. Kortom: Goed om te hebben!


Open simpelweg jouw pagina in SYSitor. Normaliter zal de navigator direct openen rechts in het scherm, ongeveer halverwege. De navigator ziet er zo uit:

Hier kun je alle onderdelen van jouw webpagina in 1 mooi overzicht zien. Alles word weergegeven in de pagina's hiƫrarchie. De overkoepelende onderdelen zijn de secties. De secties bevatten kolommen, en binnen deze kolommen zitten alle elementen die op de website worden gebruikt. Je kunt alle onderdelen handmatig uitklappen zo ver je dit nodig hebt. Als je alle onderdelen uit wilt klappen, kun je op de dropdown knop links bovenin de navigator drukken. Dat is deze knop:

De navigator heeft van zichzelf geen zoekfunctionaliteit. Je kunt echter wel met de normale control + f zoeken naar de naam van het element, zoals bijvoorbeeld een "iconenlijst" of een "koptekst". Dan kun je handmatig door de lijs gaan om te zoeken naar wat je nodig hebt


De Navigator is een top tool voor het aanpassen van jouw SYS websites!

Heeft dit artikel je geholpen? Bedankt voor je feedback! There was a problem submitting your feedback. Please try again later.

Meer hulp nodig? Stuur je vraag naar het support team Stuur je vraag naar het support team