Email opslag opruimen

Duur: 5 - 10 minuten | Moeilijkheid: gemakkelijk

Doel: In dit artikel gaan we je uitleggen hoe je je opslagcapaciteit van je e-mail vrij kan maken.

Pakket: Alle pakketten

1
Open je email op https://webmail.sysplatform.nl/
2
Log in met je gebruikelijke gegevens van je email
3
Als filter kun je bijvoorbeeld instellen dat de mails die het meeste opslag in beslag nemen bovenaan komen:
Sorteren op kolom: grootte
Sorteervolgorde: aflopend

4
Verwijder de mails door te klikken op: select > selection . Selecteer de mails die je wil verwijderen en klik op: delete
5
Verwijder de mails ook uit je prullenbak . Op die manier is de mail ook echt helemaal uit je mailbox verwijderd en blijft hij toch niet ergens staan.

Als het goed is zie je dat je opslagcapaciteit omlaag gaat en dat je weer meer ruimte krijgt in je mailbox. Is dit niet het geval, of kom je ergens niet uit? Laat het ons vooral weten! We denken graag met je mee!