Blogs: Samenvattingen en uitgelichte afbeelding

Samenvattingen

Samenvattingen worden gebruikt in het algemene blogoverzicht als soort 'preview' van je blog. Geef je geen samenvatting op? Dan worden de eerste paar woorden gebruikt van je blogartikel zelf als preview.

Hoe stel je de samenvatting in:

1
Open Dashboard -> Content -> Klik op het blogartikel
2
Vergeet niet op Update te klikken.

Uitgelichte afbeelding

De uitgelichte afbeelding is de afbeelding die gebruikt wordt in je blogoverzicht. Deze afbeelding is gekoppeld aan dit blogartikel.

1
Open Dashboard -> Content -> Klik op het blogartikel
2
Je hebt nu je uitgelichte afbeelding ingesteld zodat deze zichtbaar is in het blogoverzicht.