SYSitor: Resultaatpagina importeren

Onderdeel van: Stappenplan: Aan de slag met SYS

Doel: In dit artikel gaan we je uitleggen hoe je een resultaatpagina importeert en hoe SYSitor in elkaar steekt!

Pakket: Alle pakketten

Belangrijk: Wil je dat de resultaatpagina in 1 klik helemaal goed staat? Daarvoor is het nodig eerst je huisstijl volledig in te stellen bij site instellingen.

Resultaatpagina importeren

1
Open SYSitor op een nieuwe óf al bestaande pagina.
2
Klik vervolgens rechts naast het groene plusje op het  grijze map icoon om de resultaatpagina bibliotheek te openen.
3
Alle resultaatpaginas staan hier voor je klaar! Bovenin kun je klikken op het tabblad secties. Hier staan ontwerpen klaar voor een sectie op je website. Klik op Bekijken om de pagina helemaal te bekijken en klik op Invoegen om de pagina te importeren!

4
Nu kan je aanpassen wat je wil. Vergeet niet om daarna jouw pagina op te slaan of te publiceren.