Stappenplan: Aan de slag met SYS

Tips voordat je begint

In de Online Training:Start met SYS leggen we alle strategieën en methodes uit. We raden aan om deze training te bekijken voordat je met de website aan de slag gaat.

1
Gebruik 2 schermen - Zo kun je op het ene scherm (laptop, tablet of telefoon) de video's bekijken en op het andere scherm aan je website werken.
2
Maak gebruik van onze resultaat pagina's - Deze pagina's zijn al helemaal voor je ingericht en uitgedacht. Ze zijn gebaseerd op jarenlange ervaring en ze leveren goede resultaten.
3
Zo snel mogelijk online - Ons advies is om zo snel mogelijk online te gaan, zodat je resultaat kunt halen met je website!

Het stappenplan

Dit stappenplan helpt je op weg om de tools waarmee we je website gaan maken beter te snappen. Alle belangrijke punten komen in dit stappenplan aan bod. Zodat jij aan het eind je eigen pagina's kunt gaan maken.

1
Rondleiding door je dashboard
In deze stap leer je de basis van jouw dashboard. Het dashboard is de omgeving waar je terecht komt na het inloggen.
2
Opzetten van je huisstijl
Zet de huisstijl van je website op, zoals de kleuren & lettertypes.
3
Algemene instellingen online betalingen & koppeling Mollie
Voer de basisinstellingen door, en koppel je webwinkel met Mollie zodat je betalingen kunt gaan ontvangen.
4
Resultaatpagina importeren
Leer hier hoe je onze resultaatpagina's importeert.
5
Hoe werkt SYSitor
SYSitor is het systeem waarmee we onze pagina's bewerken. Leer de basis van SYSitor! P.s als je stap 4 hebt gedaan, dan kan je de eerste 2 minuten overslaan
6
Product aanmaken & Verkopen
Leer hoe je je eerste product aanmaakt, en hoe je deze verkoopt.
7
Formulieren aanmaken & koppeling ActiveCampaign / Mailchimp
Leer hoe je formulieren aanmaakt zodat je opt-in pagina's kunt creëren!
8
Onderhoudsmodus uitzetten
In deze stap gaan we de website live zetten, zodat andere mensen jouw website kunnen bekijken!
9
Website online zetten
Tijd voor het echte werk. De nieuwe website gaan we overzetten naar je domein en daardoor zien de klanten op jouw website de nieuwe website.