Klanten aanmaken & handmatig toevoegen in trainingen

Duur: 10 minuten | Moeilijkheid: Gemiddeld
Doel: Een klant aanmaken en eventueel koppelen aan een training
Pakket: Website met resultaat, Groei platform en Expert platform

In dit artikel vind je

Klant aanmaken

1
Ga naar  Klanten en klik op Klant toevoegen
2
Vul vervolgens de vereiste gegevens in
3
En klik als je klaar bent op Nieuwe gebruiker toevoegen om de klantaan te maken!

Klanten handmatig toevoegen in trainingen

1
Ga naar  Klanten en klik op de klant die je wil koppelen aan een training.
2
Scroll naar beneden naar Ingeschreven trainingen en klik de training(en) aan waaraan je de klant wil (ont)koppelen.

Vergeet niet om op  Gebruikersinfo bijwerken te klikken als je klaar bent!