Bestellingen: Mijn Account pagina

Duur: 5 - 10 minuten |  Moeilijkheid: Gemiddeld
Onderdeel van: Stappenplan: Producten/diensten verkopen
Doel: Als je wilt dat klanten toegang krijgen tot hun account, moet je deze pagina eerst opzetten. Daarna kun je aan de slag met de instellingen! Hier leer je hoe!
Pakket: Alle pakketten

In deze video komen de volgende onderwerpen langs;

00:15 Accountinstellingen
01:20 Mijn accountpagina aanmaken
02:16 Online leeromgeving toevoegen

In dit artikel vind je

Mijn Account pagina
Account proces instellen

Mijn Account pagina

1
Ga naar  Content ->Alle Pagina's En klik op Bewerken onder de pagina Mijn Account.
Bestaat deze pagina niet? Hij staat ook bij de  resultaatpagina's.
2
Plak vervolgens de volgende shortcodes op de pagina, deze shortcode kan je gewoon in een tekstelement plakken.

[woocommerce_my_account] -- om de gegevens van bestellingen en producten te laten zien.
(deze stap alleen doen als de mijn accountpagina  niet bestond )

[ld_profile] -- om de gegevens van beschikbare trainingen te zien.
(alleen beschikbaar voor Online Trainingen, hiervoor heb je het Groei platform of hoger nodig)
Let op: Je kan deze shortcodes ook gebruiken in SYSitor als je dat liever hebt! Sleep het element Tekstbewerker in SYSitor naar je pagina, en plakt vervolgens één of beide van de bovenstaande shortcodes in het element.

Op deze manier kan je je Mijn Account pagina ook nog eens mooi opmaken!
3
Klik op Bijwerken of Publiceren om je aanpassingen op te slaan. Vergeet niet om de Mijn Account pagina te linken aan je menu, of ergens anders op je website; anders kan niemand er naar toe!

Account proces instellen

1
Ga naar  Bestellingen -> Instellingen
En ga naar het tabje  Accounts en privacy
2
In dit menu zijn er verschillende opties met betrekking tot het aanmaken van accounts. Als je wil dat klanten automatisch een account genereren, kan je de onderstaande instellingen overnemen.

Let op: Aangeraden is wanneer je workshops of trainingen geeft, je de klanten niet toe staat om een bestelling te plaatsen zonder account. Ze hebben namelijk een account nodig voor toegang tot de training/workshop.