SYS: Rondleiding door je dashboard

Duur: 15 - 30 minuten | Moeilijkheid: Gemakkelijk
Onderdeel van: Stappenplan: Aan de slag met SYS
DoelIn dit artikel nemen we je mee in het SYS Dashboard, geven we je een korte tour wat je waar kunt vinden, vertellen we meer over de belangrijke cijfers, leer je omgaan met SYSitor en gaan we onze eerste eigen pagina maken. Kortom, alles wat jij nodig hebt om van start te gaan met SYS!

In deze video de volgende onderwerpen:

1. 00:13 Uitleg dashboard

2. 00:24 Hoe hulp te vragen?

3. 01:50 Strategie- suppoersessie en masterclasses

4. 02:54 Recent bewerkt

5. 03:09 Navigatiemenu

6. 06:15 instellingspagina

7. 08:14 Korte samenvatting

Leer SYS ontdekken in enkele stappen

Stap 1: Rondleiding door dashboard (zie video hierboven)
Stap 2: Hoe hulp te vragen?
Stap 3: Uitleg dashboard
Stap 4: Instellingspagina

Hoe hulp te vragen?

Let op: Zie je géén oranje helpknop? Dan wordt hij waarschijnlijk geblokkeerd door je reclameblokker die is geïnstalleerd in jouw browser. Zet deze dan even uit of zet onze website in de toegestane websites.

Op onze kennisbank staan talloze artikelen die uitleggen hoe SYS het gemakkelijkst te gebruiken is voor jou! Maar hoe kom je hier?

1
Ga naar je Dashboard en klik rechtsonderaan op  Amigo
2
Typ je hulpvraag in het scherm en druk op Enter

3
Klik vervolgens op het artikel wat het meest aansluit op je hulpvraag. Wanneer je een artikel opent, verschijnt deze automatisch in een preview.
Wil je liever het artikel openen in een nieuw tabblad? Klik dan op de titel van het artikel

Vraag het aan ons!

1
Klik op de knop  Vraag om hulp
2
Klik vervolgens op Stuur een bericht
3
Typ je hulpvraag, en klik op Verstuur bericht

Je bericht is nu verstuurd naar onze supportafdeling, op doordeweekse dagen krijg je binnen 24 uur antwoord!

Uitleg dashboard

Hieronder zie je een screenshot met daarin de getallen 1 tot en met 6. Onder de afbeelding leggen we uit wat alles is en wat je er kan vinden/doen.

1. De navigatiebalk waar je de instellingen en opties voor je website kan vinden.
  2. Als jouw website verbonden is met Google Analytcis, dan zie je hier jouw aantal bezoekers in de afgelopen 30 dagen. In het vakje ernaast zien je het aantal klanten en de omzet die ze hebben opgeleverd. In de afbeelding zie je die niet, omdat deze website geen omzet heeft gehad, Zie punt 6.
  3. Als je hier klikt dan kom je op de pagina waar jij je gratis kan aanmelden voor de support- en techsessies. In de supportsessie kijken we met je mee met het aanpassen van dingen op jouw website. De strategiesessies zijn bedoeld om met je mee te denken. Hierin kunnen we het hebben over hoe jij jouw doelgroep het beste kiest.
  4. Hier kan jij je aanmelden voor de gratis masterclasses. Hierin hebben we het iedere maand over een ander onderwerp. Al deze sessie zijn ook terug te kijken, zodat jij jouw website kan veranderen in een website met resultaat.
  5. De laatst bewerkte onderdelen van je website. Hier zie je de laatste onderdelen (pagina's, blogberichten of producten) die je hebt bewerkt/aangemaakt.
  6. Hier zie je jouw omzet van de website en zie je hoe dichtbij je volgende mijlpaal bent. Als jij jouw mijlpaal behaalt, dan krijg je misschien wel een klein iets van ons ;)

Instellingspagina

Hieronder zie je een overzicht van de instellingspagina, met eronder de uitleg hoe die is opgebouwd. En daaronder krijg je per onderdeel een korte uitleg.

In het rood zie je de twee onderdelen van de pagina. Links (nummer 1) zie je de hoofdonderdelen en rechts (nummer 2) zie je de instellingen die horen bij het hoofdonderdeel.