Agenda: Outlook Agenda linken met je website

Op dit moment is er een update geweest binnen Outlook waardoor de koppeling met SYS agenda niet meer werkt. Dit probleem ligt bij Outlook en zij zijn daarvan op de hoogte. Outlook geeft aan dat er wordt gewerkt aan een oplossing. Tot er een oplossing is, kunnen we helaas geen koppeling maken tussen Outlook en de SYS agenda.

Duur: 10-20 minuten | Moeilijkheid: Moeilijk

In dit artikel gaan we je uitleggen hoe je Outlook agenda integreert met je website, en hoe je je eigen Outlook agenda koppelt aan je website!

Tip: Zoek je het liever niet allemaal zelf uit? Je kunt dit ook aan de SYS VA uitbesteden

Outlook linken aan je agenda

Zie je nog geen knop met 'Sign in with Outlook' maar zit je wel al op je definitieve domein? Dan moet dat nog geactiveerd worden, neem daarvoor contact met ons op!

Dit werkt alleen wanneer je op je definitieve domein staat, niet op tijdelijke Start Your SYS website.

Outlook Agenda aan werknemers koppelen

Als je agenda eenmaal is geïntegreerd met je website kan je je medewerkers zichzelf laten koppelen aan hun agenda. Let op dat je dit niet voor je medewerkers kan doen, en ze dit zelf moeten doen mits je in kan loggen op hun Outlook Account.

De werktijden per medewerker moeten wel ingesteld worden in SYS: Medewerker aanmaken

1. Open Dashboard -> Agenda -> Werknemers en selecteer een werknemer die je wilt koppelen.
  2. Klik vervolgens op de grote Sign in with Outlook knop.

3. Volg de stappen op Outlook, en hierna is je agenda succesvol gekoppeld!

Pluspunten

Outlook ziet wanneer je afspraken hebt staan in je eigen agenda. Deze tijden worden dan ook geblokt voor klanten zodat ze geen dubbele afspraken in kunnen plannen.