Agenda: Medewerkers toevoegen

Duur: 5 minuten per medewerker

Doel: Meer medewerkers toevoegen aan je agenda zodat klanten ook een andere medewerker kunnen kiezen.

Pakket: Groei platform of Expert platform (of agenda als losse functionaliteit)



Medewerker toevoegen in je agenda

Wanneer je wil dat klanten ook afspraken kunnen inplannen bij andere medewerkers van jouw bedrijf, is het handig de medewerkers ook toe te voegen aan de agenda.

Het is goed om eerst alle medewerkers aan te maken en daarna diensten te koppelen aan de medewerkers.


1
Ga naar Agenda > Medewerkers
2
Klik op Nieuwe medewerker toevoegen
3
Vul alle gegevens in van de medewerker.
Het e-mailadres wat je invult, wordt gebruikt om mails naar te verzenden wanneer de klant een afspraak inplant. Bijvoorbeeld de zoomlink of afspraakherinneringen voor de medewerker worden hiernaar verzonden.
4
Klik op het tabblad werktijden. En vul hier de werktijden in van de medewerker.
Standaard staan de tijden van 09:00 uur tot 17:00 uur ingevuld. Het is belangrijk dit goed in te vullen, want deze tijden worden getoond aan de klant als beschikbaar om afspraken in te plannen.

5
Om je agenda te koppelen met bijvoorbeeld je Google of Outlook agenda klik je op de naam van de medewerker die je wil koppelen. Daarna klik je op de Aanmelden met ..

6
Je kunt een profielfoto instellen door op de foto bovenin te klikken en een foto te kiezen die je wil gebruiken die getoond wordt aan klanten.
7
Zijn jouw medewerkers alleen te boeken voor een bepaalde specifieke dienst? Dan kun je dat nu instellen volgens dit artikel: Diensten aanmaken en diensten toewijzen aan medewerker.
Heeft dit artikel je geholpen? Bedankt voor je feedback! There was a problem submitting your feedback. Please try again later.

Meer hulp nodig? Stuur je vraag naar het support team Stuur je vraag naar het support team