Funnels: canvas

Onderdeel van: Stappenplan: werken met funnels
Doel:Uitleggen wat de canvas is binnen de funnel
Pakket: Groei platform en Expert platform

Uitleg over Canvas

Je Canvas kan je zien als een schilderszoek waarop automatisch jouw funnel wordt geschilderd. Je ziet er automatisch hoe een bezoeker door jouw funnel gaat. Hierbij zie je ook de eventuele dynamische aanbiedingen, bedankpagina's, upsell pagina's en downsell pagina's.

De voordelen van het Canvas zijn;

• Het gaat automatisch, iedere aanpassing is direct zichtbaar
  • Gemakkelijk naar alle pagina's, instellingen
1
Open je  Dashboard en ga naar  Funnels, kies nu de funnel waarvan je de Canvas wil bekijken.
2
Klik op het tabblad Canvas om het te bekijken
3
Wanneer je op een onderdeel klikt van je funnels, dan krijg je drie opties;
1. Bekijk pagina: als je hierop klikt dan ga je de pagina of het onderdeel van de funnel bekijken in een nieuw tabblad.
2. Bewerk pagina: als je hierop klikt dan ga je direct het betreffende onderdeel bewerken
3. Bewerk instellingen: als je hierop klikt dan ga je gelijk naar de pagina waarop je alles kan instellen voor het betreffende onderdeel