Uitleg pakketpagina

Duur: 15 minuten | Moeilijkheid: gemakkelijk
DoelIn dit artikel gaan we je uitleggen waar je jouw facturen, domeinen, gebruikers kan vinden en hoe je SYS opzegt.
Pakket: Alle pakketten

In deze video komen de volgende onderwerpen lang:

01:02 Pakketpagina
01:16 Contactgegevens bewerken
01:38 Pakket
02:02 Domeinen
03:49 Gebruikers
05:06 Facturen
06:32 SYS opzeggen

In dit artikel vind je

Pakketpagina
Gebruikers
Pakketten
Domeinen
Facturen

Pakketpagina

Op jouw pakketpagina vind je een overzicht van jouw pakket bij SYS. Hier zie je in een oogopslag wat je allemaal hebt.
Zo zie je in een keer welk pakket je hebt, hoeveel extra gebruikers je hebt, hoeveel domeinen er geregistreerd zijn of er extra e-mailadressen zijn en of je andere functionaliteiten afneemt. Denk aan losse functionaliteiten zoals betalen in termijnen.

Gebruikers

1
Ga naar Pakket --> Gebruikers
2
Hier vind je een overzicht van de gebruikers op jouw website

Weet je het Het verschil tussen een gebruiker en een klant? Kijk dan in de video bij 04:12

Pakketten

Ga naar Pakket --> Pakketten. Hier vind je een overzicht van welke pakketten er zijn bij SYS en zie je welk pakket jij hebt. Je kan kiezen tussen betalen per kwartaal of per jaar. Waarbij betalen per jaar een korting van 2 maanden oplevert.

Domeinnaam opzeggen

Ga naar Pakket --> Domeinen Op deze pagina zie je een overzicht van al jouw geregistreerde domeinen bij SYS en kan je gemakkelijk een domein registreren of opzeggen. Als je een domein wil opzeggen dan klik je op de rode letters Opzeggen.

Domeinnaam registreren

Om een domein te registreren vul je het domein in en klik je op beschikbaarheid controleren

Wil je een domein registreren dan klik je op de knop registreren.

Domein verhuizen

Wil je een domein verhuizen dan klik je op de knop verhuizen en vul je de verhuistoken in. Of bekijk de video bovenaan dit artikel vanaf minuut 02:04.

Facturen

1
Ga naar Pakket --> facturen hier vind je alle facturen die je van ons hebt gekregen.
2
Je kan een factuur downloaden door onder acties te klikken op Downloaden. Er wordt nu een PDF document gedownload, met daarin de factuur.
3
Als je jouw factuur niet kan vinden, klik dan op Meer facturen inladen er worden dan nog meer facturen getoond.
4
Je kan ook een nog openstaande factuur betalen. Dit doe je door onder acties te klikken op Betalen.