WebinarGeek

Duur: 5-10 minuten | Moeilijkheid: gemakkelijk
Doel: Bezoekers zich op jouw website laten inschrijven voor een webinar van Webinargeek.
Pakket: Alle pakketten

In dit artikel vind je

API code opzoeken en invullen
Inschrijfformulier van Webinargeek op de website plaatsen

API code opzoeken en invullen

1
Ga naar webinargeek en log in. Ga daarna naar account --> integraties
2
Ga naar geavanceerd --> API
3
Kopieer de API code
4
Ga binnen jouw SYS website naar instellingen --> Integraties en vul de API code in op de plek voor de API sleutel. Klik daarna op Wijzigingen opslaan

Inschrijfformulier van Webinargeek op de website plaatsen

1
Ga naar de pagina waar je het formulier wil hebben. Klik op bewerk met SYSitor. En sleep het element van Webinargeek op de plek waar je het wil hebben.
2
Nu krijg je enkele opties;

Selecteer webinar: Kies uit de lijst welk webinar je wil koppelen aan dit element. Kortom; op welk webinar gaan de mensen zich inschrijven?
Tekst: Welke tekst moet er op de aanmeldknop komen?
Redirect naar: als je mensen na het aanmelden wil doorsturen naar een specifieke pagina, dan vul je dit hier in. Als je hem leeg laat dan worden ze niet doorgestuurd.
Deug modus voor support: Hier doen we helemaal niets mee, dit is voor de support van SYS.
3
Als je alles goed hebt ingesteld, dan zie je het formulier op je website staan. Op webinargeek bepaal je of de teksten in het Engels of Nederlands staan en wat er precies ingevuld dient te worden. Op SYS regelen we alleen, dat mensen zich kunnen inschrijven zonder naar de website van Webinargeek te hoeven gaan.
4
Voor de zekerheid kan je het testen, door het formulier op jouw website in te vullen en te kijken wat er gebeurt. Dan ben je klaar. Vergeet niet om de wijzigingen te updaten.