Bedankpagina aanmaken in funnel

Onderdeel van: Stappenplan: werken met funnels
Doel:Een bedankpagina aanmaken binnen de funnel

Waar wil je heen?

Wat is een bedankpagina?

De bedankpagina is de plek waar de bezoeker terecht komt na de betaling. Dit is de voor jou om de bezoeker informatie te geven over wat er nu gaat gebeuren. Denk hierbij aan hoelang het duurt voordat het product bij de klant is of wanneer de toegang tot een cursus geactiveerd is.

Bedankpagina toevoegen aan een funnel

1
Ga via het dashboard naar bestellingen --> funnels
2
Klik op de knop  Bedankpagina toevoegen
3
De pagina is aangemaakt en nu kunnen we naar de volgende stap: het instellen van de bedankpagina.

Bedankpagina instellen/bewerken

1
Klik op de knop bewerken deze staat achter de bedankpagina (in het overzicht met alle paginas van de funnel)
2
Met de instellingen doen we niets, deze laten we zo staan. We gaan alleen aan de slag met het vormgeven van de pagina. Klik op de knop bewerken met SYSitor
3
Je bent nu op de vertrouwde omgeving, waarin we alle pagina's bewerken. Daarom leggen we hier verder niets meer uit over hoe je de pagina bewerkt. In de video zie je een klein beetje hoe je de pagina kan bewerken.

Let op

Verwijder niet het element; Bestelgegevens formulier. Dit formulier zorgt er namelijk voor dat je bezoeker kan zien wat hij gekocht heeft. Mocht je hem per ongeluk weggooien. Je kan hem gewoon weer toevoegen door het element op te zoeken en te slepen naar je bedankpagina.