Landingspagina aanmaken in funnel

Onderdeel van: Stappenplan: werken met funnels
Doel: In dit artikel gaan we aan de slag met een landingspagina te maken binnen een funnel
Pakket: Groei platform en Expert platform

Hieronder zie je wanneer welk onderdeel in de video aanbod komt;

1. 00:41 Landingspagina aanmaken
2. 00:53 Wat is een landingspagina
3. 03:58 Instellen van de landingspagina

Waar wil je heen?

Wat is een landingspagina?

De landingspagina is de plek waar de bezoeker als eerste op jouw website komt. Landingspagina's worden vaak gebruikt voor adverenties om op die manier nieuwe verkoop te realiseren. Zodra mensen het product kopen gaan ze naar de volgende stap binnen de funnel.

De landingspagina moet duidelijk maken waarom de klant jouw product zou moeten kopen. Deze pagina heeft maar een doel; verkopen. De standaard landingspagina is al zo ingericht door ons dat je alleen nog maar je eigen tekst moet invullen en klaar ben je

Landingspagina toevoegen aan een funnel

1
Ga via het dashboard naar bestellingen --> funnels
2
Klik op de knop Landingspagina toevoegen
3
De pagina is aangemaakt en nu kunnen we naar de volgende stap: het instellen van de landingspagina.

Landingspagina instellen/bewerken

1
Klik op de knop bewerken deze staat achter de landingspagina (in het overzicht met alle paginas binnen de funnel)
2
Bij de instellingen vinden we eigenlijk maar twee opties waar we iets mee kunnen doen; Eerst gaan we naar instellingen en dan naar algemeen
Daar kunnen we instellen hoe de deze stap moet heten de stap titel en welke naam er in de url (link van onze website) komt te staan; stap slug.

3
Het bewerken van de landingspagina gaat door te klikken op de knop bewerken (dit staat achter de landingspagina in het overzicht van de pagina's die je in de funnel hebt) en daarna op  bewerken met SYSitor te klikken. Nu kan je de landingspagina bewerken net zoals elke andere pagina.