E-mail bekijken & instellen op andere apparaten

Duur: 10-15 minuten | Moeilijkheid: Gemiddeld
Doel: Jouw e-mail van SYS toevoegen aan een e-mailprogramma
Pakket: Website met resultaat, Groei platform en Expert platform

Emails bekijken via de webmail
Via de webmail kun je altijd en op elk apparaat eenvoudig inloggen in je mail. Je opent de webmail via: https://webmail.sysplatform.nl/

Inloggen kan met je e-mailadres en wachtwoord. Ben je deze vergeten? Stuur dan een mailtje naar support en dan resetten wij het wachtwoord voor je.
Je kunt via de webmail ook zelf je email wachtwoord aanpassen.

Let op: wij beloven dat we webmail het doet. Alle andere mogelijkheden zijn extra en daar leveren wij beperkt support over. Dit omdat er te veel variaties zijn waarom iets niet lukt. Tevens zijn dit diensten buiten SYS om en hebben wij geen invloed op hoe die diensten werken.

Emails bekijken via andere programma's

Check je vaak mail? Dan kan het handig zijn om je mails in een mailprogramma in te laden, zoals bijvoorbeeld Outlook, Gmail of Mac Mail. Hieronder vind je per type programma de uitleg hoe die je kunt instellen.

» E-mail instellen op Outlook (betaalde versie, gratis versie is niet meer mogelijk)

» E-mail instellen op Thunderbird (gratis alternatief voor Outlook)

» E-mail instellen op Gmail

» E-mail instellen op Apple Mail / IOS