Verkoop van je training

Duur: 10 minuten | Moeilijkheid: Gemiddeld  Onderdeel van: Stappenplan: Online trainingen verkopen

Doel: In dit artikel leer je hoe je een training kan verkopen.

Pakket: Groei latform en Expert platform

Stap voor stap uitleg

1
Open Dashboard -> Online Trainingen en selecteer de training die je wilt verkopen en klik op Bewerken
2
Klik hierna op het tabje Instellingen bovenaan de pagina
3
Scroll naar beneden en zet de Toegangsmodus op Verkoop via Webshop
Let op: Als je géén toegangsmodus instelt voor je training, zal iedereen standaard toegang krijgen tot je training. Pas dit altijd aan als je je training wilt verkopen!

4
Ga na naar Producten en klik op Nieuwe toevoegen
5
Scroll naar beneden tot Productgegevens en verander het product naar Training, en selecteer de training(en) die je in dit product wilt verkopen.
Tip: Houd SHIFT ingedrukt terwijl je training(en) selecteerd om er meer dan één te selecteren
6
Vergeet niet om op Publiceren / Bijwerken te klikken als je klaar bent!