Agenda: Uiterlijk vormgeven

Duur: 10 minuten | Moeilijkheid: gemakkelijk
Onderdeel van: Stappenplan: afspraken inboeken met de agenda
Pakket: Groei platform en Expert platform

In deze video de volgende onderwerpen:
01:19 Algemene uitleg
01:14 Aanpassen boekingsformulier
02:21 Stap 2 aanpassen
03:30 Bedankpagina aanpassen

De primaire kleur bepaalt welke kleur de knoppen krijgen op formulier.

Vormgeving aanpassen van de agenda

1
Open Dashboard -> Agenda -> Aanpassen
2.1
Kies welk formulier je wil bewerken;
2.2
Kies welke stap je wil bewerken;

3
De kleuren pas je aan bij het stukje formulierkleuren

Tip: als je geen verloop wil qua kleuren, kies dan twee keer dezelfde kleur.

4
De primaire kleur bepaalt welke kleur de knoppen krijgen op formulier.
5
Vergeet niet om op opslaan te klikken als je klaar bent met het aanpassen van het formulier.

Tip: Bekijk de video voor een uitgebreidere uitleg over hoe je de kleuren precies instelt.